Hvordan endre nettsiden din selv - paydesign.no
16501
page-template-default,page,page-id-16501,bridge-core-2.8.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-27.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Hvordan endre nettsiden din selv

Skulle du gjerne visst hvordan du selv kan gjøre større eller mindre endringer på din egen nettside?

Det koster fort mye penger å få en ekstern til å utføre endringer på en nettside. For å spare penger er det mange som ønsker å kunne endre ting som tekst, bilder, slider og annet innhold på nettsiden selv. De aller fleste nettsider i dag er bygget opp slik at du selv kan endre innhold, men det kan fort føles som en uoverkommelig oppgave å skulle sette i gang med dette selv uten å vite hvordan du gjør det.

Vi setter opp bruksanvisninger med detaljert punktliste og bilder fra nettopp din egen nettside for å vise deg hvordan endringer gjøres på din spesifikke side. På denne måten vil du sitte med et dokument med bruksanvisning som tar for seg nøyaktig hvordan DU selv kan endre det du ønsker på DIN nettside.

Dette skulle jeg visst om tidligere! Utmerket bruksanvisning som har spart meg for mye penger.

Kunde: Jill Bottolfsen – innehaver av Jill TV

Jeg hadde ikke turt å prøve meg på endringer på websiden min selv uten bruksanvisningene jeg har fått av PAY Design. De er gull verdt.

Kunde: Rolf Thomas Hoel – daglig leder Feriehus i Toscana og styreleder i Østerås Boligsameie

Plutselig klarer jeg enkelt å endre på ting selv! Tusen takk!

Kunde: Therese Lien Sørensen – tannlege hos Studenterlunden Tannlegesenter