Tjenester - paydesign.no
15304
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15304,bridge-core-2.8.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-27.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Tjenester

VI HJELPER DEG MED WORDPRESS OG GRAFISK DESIGN

  • Har du en eldre nettside og ønsker en liten oppussing av denne?
  • Sitter du med en drøm om egen nettside for firmaet eller ideen din?
  • Har det dukket opp en liten utfordring du trenger hjelp med?
  • Eller kanskje du ønsker hjelp til utforming av grafisk profil for firmaet ditt eller andre grafiske arbeider?

Vi hjelper deg!

UTVIKLING

Nytt design eller større endringer på eksisterende nettside

Eldre nettside med oppfriskningsbehov

Ofte er det ikke store grep som skal til før nettsiden din ser helt ny ut. Kanskje har du kun ønske om litt andre farger, annerledes oppsett eller bytte av bilder.

Sammen finner vi ut hva du ønsker å formidle med din side og hvordan du ser for deg at den skal se ut, og basert på dette ser vi om disse endringene kan gjøres ved å friske opp din allerede eksisterende nettside.

Vi tilbyr endringer av nettsider bygget på WordPress, Joomla, Squarespace, Wix og andre plattformer.

WEBDESIGN

Ny nettside baser på WordPress

Ny responsiv nettside tilpasset mobil, nettbrett og pc

I dagens marked har de fleste firma behov for en egen nettside. Vi tilbyr responsive nettsider byttet i WordPress som er tilpasset mobil, nettbrett og pc.

Vi benytter WordPress som plattform når vi bygger nettsider da dette er et svært fleksibelt produkt som tillater det meste av tilpasninger. Du vil da få en nettside du selv enkelt kan endre tekst, innhold, bilder etc på i ettertid.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat med oss!

SUPPORT

Endring av elementer/tekst/bilder eller annet på nettsider

Support/endringer på nettsider

Uansett om du ønsker hjelp til større endringer på nettsiden din eller kun har behov for å bytte ut et bilde eller to, hjelper vi deg gjerne med dette.

Endringer som for oss tar kort tid, kan være svært tidkrevende for en som ikke er like vant til å endre på innholdet på siden sin. Vi sitter med arbeid som dette på daglig basis og vet hvordan det skal gjøres optimalt.

Vi får stadig henvendelser fra kunder som har støtt på et problem med nettsiden sin som de ikke klarer å løse selv. Disse nøttene ta vi oss av!

DRIFT

Løpende vedlikehold/oppdateringer av nettsiden

Driftsavtale

Nettsidene består av en god del tilleggsprogrammer som stadig kommer med oppdateringer, det samme gjør plattformen en nettside er bygget på (f.eks. WordPress). Disse oppdateringene kommer både for å forbedre produktene, men også for å tette sikkerhetshull slik at det skal være vanskeligere å hacke seg inn på en nettside.

Ingen ønsker at nettsiden sin skal gå ned på grunn av manglende oppdateringer/vedlikehold eller at de skal utsettes for virus.

Vi tilbyr løpende vedlikehold med oppdateringer etter avtale på ukentlig, annenhver uke eller månedlig basis der vi sørger for at småprogrammer/plugins og WordPress blir oppdatert jevnlig.

GRAFISK DESIGN

Logo trykksaker, brosjyrer og reklame

Grafisk design

Vår grafiske designer er en kløpper innen Adobe: Illustrator, Photoshop og InDesign og er svært dyktig på visuell kommunikasjon. Hun brukes mye av kundene våre til oppdrag innen trykksaker, skilt, logoer, brosjyrer, reklame og utforming av visuell identitet.

I tillegg bistår hun ved utforming av forslag til nye nettsider slik at firmaets grafiske profil er lett å kjenne igjen også på nettsiden.

Send gjerne en mail eller ta en telefon for en uforpliktende prat